Időpontfoglalás és további információ:

tel.: +36209853209 

4D BABAMOZI

Az első találkozás a kis csöpséggel az Ön szíve alatt. 

Bár az első igazi találkozás a szülők, és a gyermek között csak születés után következik, a 4D babamozi segítségével, már előbb láthatják születendő gyermeküket. Nálam nem fogják "futószalagon" érezni magukat, kérdéseiket bártan feltehetik. A minőségről az egyik legkorszerűbb 4D ultrahang készülék gondoskodik. 

A számítástechnika fejlődésévél létrejött a 3D képalkotás, ami az utóbbi években ugrásszerűen fejlődöt. A 4D vizsgálatkor másodpercenként több ezer képen látunk, melyek gyors egymás utánisága teszi ki a teljes 3 dimenziós térbeli képet, és ez folyamatában, a mozgást ábrázolva történik, innen a 4D elnevezés.  

Ennek az eljárásnak köszönhetően premium minőségű HD képeket, valamint a legfinomabb felbontású fotorealisztikus HD videókat kapunk. A babamozi felvételek szempontjából a 16-32. hét között - optimálisan a 26-ik héten - láthatunk legtöbbet a piciből. Ezért a javasolt időponton kívül, és többször is érdemes eljönni a vizgálatra. Ha előfordul, hogy a baba alszik, vagy a méhlepény takarása miatt nehezebben látható, különböző "trükkök" /csokoládé, kis séta/ segítségével igyekszem segíteni abban, hogy jó felvételek készülhessenek a magzatról.